دان قهوه 100 درصد عربیکا سینگل اوریجین اندونزی اسپشیال
دان قهوه 100 درصد عربیکا سینگل اوریجین اندونزی اسپشیال یکی از قهوه های مورد علاقه ماست. این قهوه ها پیچیده، سیروپی، با اسیدیته پایین و معمولا بی نهایت غلیظ هستند که آنها را برای رست های دارک تر مناسب تر میکنه. این عمدتاً به دلیل فرآوری سنتی منحصر بفرد اندونزی است که به “Gilling Basah” معروفه. این متد نیمه-شسته معمولا به عنوان پوست کنی خیس شناخته میشه و تقریبا تمام قهوه های این منطقه به همین روش فرآروی میشن.
به طور خلاصه، اجازه میدن گیلاس قهوه مدت کوتاهی خشک بشه و سپس شسته و پوست آن کنده میشه. این کار باعث میشه مقداری از عطر وطعم های پوست این میوه به داخل دانه قهوه وارد بشه.
از آنجا که اندونزی هزاران جزیره دارد، طعم همه قهوه های آن یکسان نیست. ما در ادامه درباره چندتا از این جزیره ها که برای ما اهمیت بیشتری داره صحبت میکنیم: جزیره ای که قهوه عربیکای اسپشیالیتی تولید میکنه! معروف ترین آن ها جزیره سوماترا است که همچنین بیشترین قهوه اندونزی (تا 75 درصد) از آنجا میاد.
توجه کنید که بحث ما در میانگین زمان برداشت و رسیدن قهوه است. اما این میانگین میتونه به دلیل بسیاری از متغیرهای سالانه از جمله آب و هوا و حتی مسائل سیاسی تا یک ماه متغیر باشه.
دان قهوه 100 درصد عربیکا سینگل اوریجین اندونزی اسپشیال یک قهوه ارگانیک است
قهوه ارگانیک به قهوه ای گفته میشود که در تولید آن از سموم و آفتکش شیمیایی استفاده نشده باشد.قهوه عربیکا ارگانیک دارای طعمی بسیار ملایم و رایحهای قوی و کافئین ملایم است.این قهوه در دهان شما طعم شیرینی ایجاد میکند و برای کسانی که به دنبال یک فنجان قهوه خوش عطر و ملایم هستند ایدهآل است.قهوه ارگانیک اندونزی در ارتفاعات کشور اندونزی و به صورت کاملا طبیعی کشت شده و به همین دلیل دارای عطر و بویی منحصر به فرد است.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.