پیچر60-120-350-550-1000سی سی
این روزها وسایل و دستگاههای زیادی برای درست کردن قهوه تولید و به بازار ارائه شده است که پیچر60-120-350-550-1000سی سی نیز از مکمل و نیاز همه دستگاه ها است. میتوان گفت از مهمترین آنها به شمار میرود.
برای درست کردن لته آرت نیز به کار برده میشود. به طور معمول پیچر دارای انواع گوناگونی است که در این مقاله بیشتر به آن میپردازیم. مطمئنا بسیاری از شما کاربرد اصلی پیچر را نمیدانید پس توصیه میکنیم برای آشنایی بیشتر با این وسیله تا آخر این مقاله همراه ما باشید.
پیچر60-120-350-550-1000سی سی{ pitcher } چیست؟
همانطور که گفته شد پیچر60-120-350-550-1000سی سی یکی از مهمترین وسایل برای درست کردن لته آرت است که دارای شکل ظاهری پارچ مانند است. یک دسته نیز برای راحتتر نگه داشتن دارد. اما ممکن است برای شما نیز جالب باشد که این واژه از کجا آمده و از چه زمانی مورد استفاده قرار گرفته است. در ادامه به جواب این سوالها خواهیم پرداخت.
برای اولین بار واژه پیچر در قرن ۱۳ به کار برده شد و تا امروز در زبان انگلیسی از آن استفاده میشود. در واقع میتوان گفت منشاء این کلمه از واژه قرون وسطایی بیکاریوم گرفته شده است و در فرانسه قدیم از این واژه یعنی پیچر به عنوان نوشیدن استفاده میکردند.
کاربرد اصلی پیچر60-120-350-550-1000سی سی چیست؟
در واقع میتوان گفت پیچر60-120-350-550-1000سی سی یکی از اصلیترین وسایل در انجام طراحی بر روی قهوه لته آرت است. البته قلم آرت نیز کاربردی است. ولی به وسیله پیچر نه تنها از آن برای فوم گرفتن یا گرم کردن شیر استفاده میشود ، بلکه برای آرت زدن روی فنجان لاته و … استفاده میشود.
ویژگیهای پیچر
به طور معمول پیچرها در برندها و مدلهای متفاوتی تولید و به بازار ارائه میشوند. بیشترین تفاوت در پیچرها در شکل ظاهری آنها است. در زیر سعی میکنیم برای آشنایی بیشتر شما تمام موارد را به صورت کامل شرح دهیم.
۱ . قطر و پهنای پیچر
قطر و پهنای پیچر از اهمیت بالایی برخوردار است و باید به گونه طراحی شود که بتوان به سادگی اثر گرداب بر روی شیر در زمان جوش ایجاد گردد. این زمانی ممکن است که پیچر دارای پهنای مناسب باشد. اما ممکن است بپرسید گرداب چیست؟ گرداب حبابهای قرار گرفته بر روی شیر را میشکند تا میکروفوم به وجود آید.
۲ . اندازه پیچر
بیشترین اندازه در نظر گرفته شده برای پیچرها، دو سایز ۲۵۰ میلیمتری و ۶۰۰ میلیمتری است که به آنها پیچرهای ۱۲ اونسی و ۲۰ اونسی نیز گفته میشود. اما انتخاب سایز با توجه به نیاز شما قرار است انتخاب شود و این اندازه میتواند کوچکتر از ۱۲ اونس و یا بزرگتر از ۲۰ اونس باشد. اما با این حال باز هم پهنای پارچها در تمام اندازهها کاملا برابر است زیرا پهنای آنها بیشتر از هر مورد دیگری در انجام طراحی درست بر روی لتهآرتها اهمیت دارد. این تغییر اندازه فقط در سایز حجم آن است.
برای انتخاب سایز مناسبتر میبایست به مقدار نوشیدنی مورد نیاز توجه کرد. یعنی اگر سایز فنجان شما کوچکتر باشد، پیچر کوچکتری باید تهیه کنید اما برای فنجانهای بزرگتر سایز بزرگتر را انتخاب نمایید.
۳ . دهانه پیچر
بیشترین تفاوت پیچرها در دهانه آنها است که معمولا به ۴ صورت زیر در بازار وجود دارند:
- دهانه گرد
- دهانه صاف
- دهانه لالهای
- دهانه نوکتیز
این تغییر و تفاوت در دهانه پیچر به باریستاها کمک میکند تا بهتر مهارت خود را نشان دهند. در واقع میتوان گفت با این ویژگی با سایر باریستاها رقابت میکنند. بیشترین طراحیهای انجام شده بر روی لته آرتها به شکل قلبی و یا لالهای است. گفتنی است که نوع دهانه پیچر در ایجاد طرحهای زیبا و خلاقانه بسیار تاثیرگذار است. به این شکل که برای درست کردن طرح برگ م بایست از دهانه کلاسیک آن استفاده کرد. این نوع دهانه برای ایجاد طرح موج بر روی لته نیز کاربرد دارد.
ایجاد اشکالی مانند قو یا طاووس نیازمند پیچرهای با دهانه باریک و تیز است که باریستا بتواند با مهارت بیشتری آن را ایجاد کند.
همانطور که متوجه شدید برای ایجاد هر طرحی بر روی لته نیاز است که از پیچرهای با دهانه مناسب استفاده کرد و این میتواند باعث شود که یک کافه یا باریستا نیاز به بیش از یک پیچر داشته باشد تا بتواند در طراحی بر روی لتهآرتها تنوع بیشتری اجرا کند.
۴ . جنس پیچر
بهترین جنس برای پیچرها فولاد ضد زنگ است. یعنی استیل مرغوب. زیرا این وسیله باید دمای شیر را به خوبی نگه دارد تا بتوان طراحی مورد نظر را برای قهوه لته اجرا کرد. زیرا پیچر نیز همراه با شیر تا ۱۶۰ درجه گرم میشود به همین دلیل کیفیت جنس آن بسیار اهمیت دارد و باید از استیل مرغوب باشد.
آیا پیچر با دسته بهتر است یا بدون دسته؟
انتخاب این گزینه بستگی به نحوه کار باریستا با پیچر دارد. یعنی باید دید که باریستا در زمان ریخت شیر داخل قهوه به چه شکلی از پیچر استفاده میکند. برخی بدون دسته میتوانند طرحهای بهتر و زیباتری بر روی لته آرت ایجاد کنند. یعنی قسمت میانی و یا گلوی آن را میگیرند و به این شکل ممکن است کنترل بهتری نیز بر روی وسیله داشته باشند، اما برخی دیگر به دلیل دمای بالای شیر ترجیح میدهند از پیچر دستهدار استفاده کنند.
اما با توجه به تجربههایی که از باریستاها به دست آمده است نوع بدون دسته آن برای ایجاد طراحیها بهتر است. و توصیه میکنند نوع بدون دسته آن را انتخاب کنید و از طریق یک حوله نخی و یا دستکش میتوانید آن را به خوبی نگه دارید و استفاده کنید.
نبایدها در مراقبت از پیچر
- هرگز جهت تمیز کردن و شستن پیچر از سیمهای ظرفشویی زبر و خشن استفاده ننمایید. بهتر است برای تمیز کردن پیچر از آب داغ کمک بگیرید و در صورت تمیز نشدن از کمی حرارت دادن پیچر استفاده نمایید. با این دو روش پیچر شما کاملا تمیز میشود و نیاز به استفاده از سیم ظرفشویی دیگر نخواهید داشت.
- هرگز پس از استفاده از پیچر و زمانی که هنوز بدنه آن داغ است به آن آب سرد نزنید. بهتر است صبر کنید تا کمی سرد شود. زیرا تغییر دادن ناگهانی دمای پیچر موجب ایجاد تغییر در ساختار مولکولی آن میشود و دیگر کاربرد خود را از دست خواهد داد.
- هرگز پیچر را بر روی شعله زیادی قرار ندهید، همیشه از شعله ملایم و کم استفاده کنید.
- چنانچه باز هم پس از شستشو لکههایی بر روی پیچر باقی ماند بهتر است از مقداری سرکه یا آبلیمو استفاده نمایید. برای خشک کردن آن نیز توصیه میشود از یک پارچه یا حوله نخی استفاده نمایید.
بایدها در استفاده از پیچر 350 ، 550 ، 1000 سی سی
برای ریختن شیر داخل پیچر توصیه میشود تا قسمتی که پیچ دهانه قرار دارد آن را پر کنید. یعنی تقریبا دو سوم پیچر باید از شیر پر شود. زیرا اگر کمتر بریزید به راحتی نمیتوانید لوله نازل را در شیر قرار دهید و شیر کاملا هوادهی نمیشود. اگر بیش از مقدار معین پر شود باعث میشود که شیر در زمان گرم شدن سرریز شود.
موارد بسیاری بر روی قیمت پیچر تاثیرگذار هستند که در این خصوص میتوان به گزینه ای زیر که مهمترین آنها هستند اشاره کرد:
- قطر پیچر
- جنس پیچر
- برند پیچر
- مدل پیچر
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.